Vit's rundvlees - Keurslager Koekenberg

Twents-Hollandse kwaliteit !

Voor ons rundvlees hebben wij met de organisatie Vleesvee Integratie Twente B.V. een overeenkomst gesloten. Het is ons vak vlees met smaak voor u te selecteren en te bereiden. Vlees van de beste kwaliteit en van goede komaf. In Twente is een groep boeren aan het werk met dezelfde opdracht. Daar selecteren wij ons mooiste rundvlees. De koeien en kalveren van deze groep Twentse boeren lopen het grootste deel van het jaar in de weilanden rondom de boerderij. Maar grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen. Door deze goede verzorging kunt u genieten van een eerlijk en bovenal heerlijke malse biefstuk, of van een mooie entrecote. Dat is onze uitdaging als Keurslager.

Vit's rundvlees - Keurslager Koekenberg

Smaak en kwaliteit

Denk daarbij aan runderen als de Blonde d’ Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit 
Zuid-Frankrijk. Runderen die met hun fijne huid en forse bespiering de beste kwaliteit vlees geven. Niet voor niets krijgt de Blonde d’Aquitaine de hoogste waardering van de Franse gastronomie.

 

 

 

 

 

 

Meer weten over Vit's Rundvlees?

Biefstuk

Een greep uit ons assortiment:

  • biefstuk
  • kogelbiefstuk
  • haasbiefstuk
  • zijlende
  • staartstuk
  • runderschnitzels
  • sukadelappen
  • riblappen
  • runderrollade
  • rosbief
  • braadlappen
  • bieflappen
  • magere stooflapjes
  • braadstuk
  • runderpoulet
  • hacheevlees

Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     

Marc Koekenberg, keurslager

Deurningerstraat 102
7557HJ Hengelo
0742912021

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten