Voor ons rundvlees hebben wij met de organisatie Vleesvee Integratie Twente B.V. een overeenkomst gesloten. Het is ons vak vlees met smaak voor u te selecteren en te bereiden. Vlees van de beste kwaliteit en van goede komaf. In Twente is een groep boeren aan het werk met dezelfde opdracht. Daar selecteren wij ons mooiste rundvlees. De koeien en kalveren van deze groep Twentse boeren lopen het grootste deel van het jaar in de weilanden rondom de boerderij. Maar grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.
De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen. Door deze goede verzorging kunt u genieten van een eerlijk en bovenal heerlijke malse biefstuk, of van een mooie entrecote. Dat is onze uitdaging als Keurslager.
Denk daarbij aan runderen als de Blonde d’ Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit
Zuid-Frankrijk. Runderen die met hun fijne huid en forse bespiering de beste kwaliteit vlees geven. Niet voor niets krijgt de Blonde d’Aquitaine de hoogste waardering van de Franse gastronomie.