Snel naar
Inhoud

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Ons team bestaat uit 3 winkelslagers, 2 worstmakers/vleeswarenbereiders en 11 verkoopsters die er gezamelijk elke dag voor de consument het beste van willen maken.

Bedrijfskeuring

Bij de onaangekondigde bedrijfskeuring wordt er gekeurd op hygiëne, assortiment, deskundigheid van de medewerkers, de informatievoorziening in de winkel en de hele uitstraling van de Keurslagerij (huisstijl).

Kwaliteitskeuring

Een onafhankelijk gecertificeerd kwaliteitsbureau controleert of er aan de  HACCP normen is voldaan. Een goede hygiëne staat aan de basis van kwaliteitsproducten. Daarom wordt de hygiëne van de winkel, werkplaats en opslagruimte gekeurd. Tevens worden van diverse producten o.a. kipfilet en gehakt vleesmonsters genomen. De vleesmonsters worden bacteriologisch onderzocht.