Rookworst met goud bekroond

Worstmakerij

De ambachtelijke worstmakerij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Vijf dagen per week bereiden onze worstmakers Jop en Marc de lekkerste worstsoorten voor u in onze eigen worstmakerij. 95% van onze worsten worden zelf geproduceerd, waardoor we de smaak en kwaliteit aan uw wensen kunnen aanpassen. Onze huisgemaakte rookvlees, gekookte achterham en rookworst zijn alom bekend en menige klant rijdt hier graag een stukje voor om. Elke dag komen diverse producten uit onze rokerij. Wij roken op traditionele wijze met beukenzaagsel en jeneverbes.

Rookworst
Worstmakerij
Worstmakerij

Marc Koekenberg, keurslager

Deurningerstraat 102
7557HJ Hengelo
0742912021

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten