Marc Koekenberg, keurslager

Nederlands vlees – wereldberoemd

Ons kalfsvlees is gelijk aan het rundvlees afkomstig van vaste boeren uit Twente en hierdoor voor ons goed controleerbaar op de beste kwaliteit en juiste opgroei mogelijkheden.

De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen. Door deze goede verzorging kunt u genieten van een eerlijk en bovenal heerlijke malse biefstuk, of van een mooie entrecote. Dat is onze uitdaging als Keurslager.

Hieronder een overzicht:

  • kalfsoesters
  • kalfsschnitzels
  • kalfshaas *
  • kalfslapjes
  • kalfsfricandeau
  • kalfs ribeye *
  • kalfs entrecote *
  • kalfriblappen
  • kalfssukade *
  • kalsschenkel (ossbuco)
  • kalsfpoulet

* Alleen op bestelling of met feestdagen

Marc Koekenberg, keurslager

Deurningerstraat 102
7557HJ Hengelo
0742912021

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten